Toiminta-ajatus ja toiminnan alueet

Raision Rinkka ry on perustettu 15.10.1979. Yhdistys on Suomen Latu ry:n jäsenyhdistys, joka toimii Raisiossa ja  sen lähiympäristössä hiihdon, retkeilyn ja muun luonnossa tapahtuvan kunto-ja virkistysliikunnan edistämiseksi. Yhdistyksen kotipaikkakunta on Raisio ja se kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.

Yhdistys

• järjestää retkeily- ja liikuntatapahtumia, osallistuu järjestötoimintaan, tarjoaa tarvittaessa opaspalveluita ja koulutusta sekä huolehtii tiedotuksesta,
  • osallistuu aktiivisesti toiminta-alueensa ulkoilualueiden ja -reittien kehittämiseen ja kunnon seurantaan auttaen myös ulkoilureittien kunnostamisessa ja hoidossa,
  • hoitaa Pähkinämäen ulkoilumajaa ja omalla osuudellaan luontoretkinäyttely Pajupilliä,
  • osallistuu latuyhdistysten Kiilopään ja Äkäslompolon lomaosaketoimintaan,
  • palvelee jäsenistöä vuokraamalla retkeilyvälineitä.

Talven 2016 hiihtokoululaisia (kuva Kaija Virtanen)

Yhdistys esittäytyy

Esittelyvideo yhdistyksen YouTube-kanavalla (kesto 2:34 min).

Tapaturmavakuutus

Jäsenenä olet vakuutettu Suomen Ladun, sen jäsenyhdistyksen sekä kerhojen toimintaan osallistuessasi (osanottajana, toimitsijana tai talkoolaisena). Vakuutus koskee kaiken ikäisiä.

Jos vahinko tapahtuu

Tee vahinkoilmoitus puhelimitse Pohjolaan soittamalla 0303 0303, konttorissa tai verkossa www.pohjola.fi. Liitä mukaan alkuperäiset maksukuitit, lääkärintodistus jne. Vahinkoilmoitukseen tarvitaan tilaisuuden vastuuhenkilön yhteystiedot ja allekirjoitus. Valmis ilmoitus toimitetaan liitteineen Pohjolaan. Tapaturmavahingoissa vahingoittuneen on ensin itse maksettava hoitokulut.

Tapaturmavakuutuksen numero on 16-458-299-8.

Lisätietoja vakuutuksesta (pdf 40 kt)

Toimintasuunnitelma

Toimintavuonna huomioidaan Suomen Ladun YHDESSÄ -teema. Koko toimintasuunnitelma luettavissa alla olevasta linkistä.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 (pdf 371 kt)

Tapahtumat vuonna 2018 (pdf 540 kt)

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 (pdf 100 kt)

Tapahtumat vuonna 2017 (pdf 118 kt)